Toimitori: visuaalinen identiteetti

Toimitori (nykyisin osa Rainmaker Groupia) on rekryfirma, joka välittää henkilöstöä ravintoloihin. Yritys vaihtoi fokuksen hoiva-alalta ravintola-alalle ja suunnittelin heille uuteen strategiaan sopivan yritysilmeen.

Ilmeen avainsanoiksi valikoitiin lähestyttävä, ystävällinen, dynaaminen, rento, positiivinen ja ripeä.

Logoon toivottiin myös erillään toimivaa liikemerkkiä. Suunnittelin T-merkin, joka on tunnistettava myös ilman Toimitori-sanaa. Väritys on lämpimän punasävyinen ja liukuvärit tekevät kokonaisuudesta dynaamisen.

Väripaletti koostuu punaisen ja liilan eri sävyistä. Palettiin lisättiin myös pastellisävyjä samoista väreistä. Kokonaisuus on harmoninen.

Toimitori halusi ilmeestä rennon ja hauskan ja ilmeen perustaksi valittiin hyväntuuliset ja sympaattiset kuvitukset valokuvien sijaan. Rekryfirman tärkein asia on työntekijät, joten halusin korostaa niitä ilmeessä. Kuvituksista löytyy neljä erilaista ammattia, joihin Toimitori rekrytoi henkilöstöä. Piirsin itse kaikki kuvitukset vektorikuvina, jotta niitä voidaan helposti käyttää eri medioissa.

Kuvitin lisäksi erilaisia ravintolamaailman elementtejä, kuten raaka-aineita ja keittiövälineitä. Tein kuvitukset myös Toimitorin hallinnon työntekijöistä sekä toimistokoirista Seposta ja Aslakista, jotka päätyivät lopulta nettisivuille.

Tein ilmeen pohjalta käyntikortit, PowerPoint-esityspohjan, Word-dokumentin ja roll-upin.

Myös nettisivut uudistettiin uuden ilmeen mukaisiksi.

Toimitori_case
victory_mark_2

Lisää töitä

Timbuktun takana: logo + pakkaussuunnittelu

Mitä syntyy kun yhdistetään laadukkaat afrikkalaiset kahvipavut ja suomalaiset kahvinjuonnin perinteet?

FreshStop: visuaalinen ilme + nettisaitti

Visuaalinen ilme, nettisivut, kahviloiden teippauksia ja opasteita sekä lukuisia painotuotteita helsinkiläiselle kahvilaketju FreshStopille.

Logofolio 2013-2018

Valikoituja logotöitä vuosien ajalta.

Roban Konna: nettisaitti

Mainostoimiston saitti muuntautui wanhan kansan sanontageneraattoriksi.

Ravintola Koskenranta: olutetiketit

Siiderinjuoja pääsi suunnittelemaan etikettejä pienpanimo-oluille ja mitäs siitä syntyikään?

Griinsect: logo + pakkaussuunnittelu

Griinsect tuo sirkkoja suomalaisten ruokapöytiin.

Neste Jacobs: nettisaitti

Valtava määrä tietoa kauniissa paketissa, olkaa hyvä. Insinööritalo Neste Jacobsin nettisaitin rakennetta ja ulkoasua tuunattiin käyttäjäystävällisempään suuntaan.

Svinö: pakkaussuunnittelu

Svinön herkkulahjakori sisältää itsetehtyjä herkkuja Porvoon Sikosaaresta. Etiketeissä tursuilevat yrtit ynnä muut herkulliset raaka-aineet.

Natural Nordic: visuaalinen ilme + pakkaussuunnittelu

Skandinaavisen selkeä ja herkullisen runsas ilme suomalaiselle luonnontuotteita myyvälle kansainvälisille markkinoille pyrkivälle brändille.

Gatecom: visuaalinen identiteetti ja nettisaitti

IT-firman nettisivuprojektista muotoitui galaktinen visu-uudistus, joka yllätti jopa tekijänsä. Voiko IT-firma olla muuta kuin sininen?

Planson: visuaalinen ilme + nettisaitti

Planson valmistaa risteilylaivoille alakattoja ja erikoisrakenteita. “Itsevarma, näyttävä, luksus” olivat avainsanoja visuaalisen ilmeen ja nettisaitin uudistuksessa.

PFC English: visuaalinen identiteetti

Paul Currie opettaa englantia työssäkäyville. Paul halusi raikastaa yritysilmeensä, unohtamatta kuitenkaan irlantilaisia sukujuuriaan.

Miten voin olla avuksi?

Minut tavoittaa parhaiten meilitse
pasi.virtakari@gmail.com

Sometellaan!